Tekoälyseminaari Tuurissa Hotelli OnnenTähdessä tiistaina 7.5.

0

Tekoäly kuulostaa tulevaisuuden teknologialta, mutta oletko tiennyt, että se on jo osa arkipäiväämme? Joka päivä tekoäly auttaa meitä monilla tavoilla – olipa kyseessä sitten älypuhelimesi ehdottama reitti kotiin tai verkkokaupan suosittelema tuote.

Tekoälyseminaari tarjoaa mahdollisuuden ymmärtää, miten tämä vaikuttava teknologia toimii ja kuinka se voi tehdä elämästämme helpompaa ja yritystoiminnasta tehokkaampaa.

Tekoälyn avulla yritykset voivat automatisoida toistuvia tehtäviä, mikä nopeuttaa työskentelyä ja vähentää virheitä. Tämä tarkoittaa, että työntekijät voivat keskittyä luovempiin ja haastavampiin tehtäviin. Lisäksi, kun yritykset käyttävät tekoälyä asiakaspalvelussa, asiakkaat saavat nopeampia ja henkilökohtaisempia vastauksia kysymyksiinsä.

Mutta miten tämä kaikki toimii? Ja miten voit olla varma, että tekoälyä käytetään turvallisesti ja eettisesti? Näihin kysymyksiin saat vastauksen Tekoälyseminaarissa, joka järjestetään tiistaina 7.5. kello 14.00 Tuurissa Hotelli OnnenTähden auditoriossa. Tilaisuus on suunnattu kaikille tekoälystä kiinnostuneille ja tarjoaa tietoa siitä, miten tekoälyä hyödynnetään eri aloilla.

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 13.30, ja varsinaiset puheenvuorot käynnistyvät kello 14.00. Seminaarin puhujina toimivat Jussi Rasku, tutkijatohtori Seinäjoen yliopistokeskuksesta, Tampereen yliopistosta, Immo Salo, kouluttaja ja yrittäjä Bonairo Oy:stä, sekä Ville Availa, digitalisaatio-, kiertotalous- ja muutosjohtaja, yrittäjä Double Round Oy:stä. He jakavat tietoa siitä, miten tekoälyä hyödynnetään eri aloilla ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa.

Tapahtuman järjestävät ”Uudet teknologiat pk-yrittäjien kehittymisen tukena” – ja ”Think Big” -hankkeet, ja sen käytännön järjestelyistä vastaa Alavuden Kehitys Oy:n teknologiatiimi. Hankkeet toteutetaan Euroopan Aluekehitysrahaston EAKR-ohjelman kautta. Hankkeiden rahoittajina ovat Etelä-Pohjanmaan Liitto sekä hankealueen kunnat.

Jos tekoäly kiinnostaa ja haluat oppia lisää sen mahdollisuuksista, varmista paikkasi seminaarissa rekisteröitymällä osoitteessa www.fasadi.com/tekoaly2024. Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta tutustua tekoälyyn – teknologiaan, joka muokkaa tulevaisuuttamme ja tätä päivää!



 

JÄTÄ KOMMENTTI