Virtain kaupunki palkitsi kasvuyrityksen — Virrat-palkinto VIPstore Oy:lle

0
Jarkko Ruohola / J-Pnews
VIRRAT

Virroilla vietettiin keskiviikkona(20.10.) Virrat-päivää. Päivää on vietetty vuodesta 1997 alkaen. Tänä vuonna juhlapäivä osui koulujen syysloma-aikaan, joka mahdollisti avoimien ovien muodossa kaupunkilaisten tutustumisen uuden yhtenäiskoulun toimitiloihin  ja kakkukahvien nauttimisen viihtyisässä ruokalassa.

Uuden koulurakennuksen näkeminen innosti niin, että pelkästään kahvilla kävi runsaat 600 henkilöä.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen

– Yhtenäiskoulun rakentaminen on ollut viime vuosien iso yhteinen ponnistus meillä Virroilla. On hienoa olla teidän kaikkien keskellä . Vielä näin Virtain juhlapäivänä. Tätä koulua on ilo esitellä.  Muumit ovat esintyneet meille. Myös ikäihmisiä on eri palvelukodeissa on ilahdetettu musiikin , laulun ja tanssin voimin, avasi Virrat-päivän viettoa kaupunginjohtaja Henna Viitanen.

Vuodesta 1997 lähtien jaetun Virrat-palkinnon sai tällä kertaa VIPstore Oy. Palkinnon myöntää Virtain kaupunginhallitus. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Reijo Koskela kertoi, että Virrat-palkinto päätettiin myöntää yritykselle, joka on jo vuodesta 1998 lähtien kehittänyt ainutlaatuisen jakeluratkaisun. Tämän ansiosta yritys on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla.Yrityksen jakeluverkosto on osoittanut luotettavaksi organisaatioksi, josta hyötyvät asiakkaat. Yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkosto, joka koostuu jo yli 700:sta aktiivisesta edustajasta. Toiminta on kehittynyt vuosien varrella ja tuotevalikoima on kasvanut laajaksi. Yritys maahantuo ja markkinoi tuotteita, joiden käyttäjät liikkuvat pääasiassa ”tassuilla”. Yrityksen nimen lyhenne näin vapaasti käännettynä suomeksi on ”erittäin tärkeä lemmikki”, avasi valinnan taustaa Reijo Koskela.
.
Virtain kaupunginhallituksen puheenjohtaja Reijo Koskela. Virrat-palkinnon saanut, VIPstore Oy:n edustaja Hannakaisa Raiskinmäki. (JR)
Virtain perustuvalautakunan myöntämät kunniakirjat, tunnustuksena esimerkillisestä ja aloitteellisesta toiminnasta terveyden ja elämänlaadun edistämisestä, luovutettiin kahdelle rinnan toimivalle taholle. Kunniakirjat saivat Virtain kaupungin sosiaalitoimen henkilökunta ja  Keiturin Sote Oy:n henkilökunta osoituksena esimerkillisestä työstä ja uusien haasteiden voittamisesta.
.
Perusturvalautakunnan puheenjohtaja Keijo Kaleva luovutti kunniakirjat Virtain sosiaalitoimen työtekijöiden edustajalle Hanna-Liisa Simoselle ja Keiturin Sote Oy:n työntekijöiden edustajalle Juha Hörkölle ja toimitusjohtaja Jari Kolkkiselle.(JR)
– Yli puolitoista vuotta on korona-nimellä tunnettu pandenemia vaivannut meitä kaikkia. Toinen asia, noin 15 vuotta valmistelussa ollut sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus, on lakien vahvistumisen jälkeen siirtynyt toteutusvaiheeseen ja ollaan tekemässä vastuun siirtoa laajemmille hartioille. Tavoitteena on edelleen tehokkaat palvelut Virroilla ja Ruovedellä. Nämä kaksi eri tekijää vaikuttavat niin, ettei työpäivä ole rutiinia , vaan on otettava huomioon uusia asioita. Kunniakirjat on päätetty kummakin yhteisön henkilökunnalle osoituksena esimerkillisestä työstä ja uusien haasteiden voittamisesta, kertoi kunniakirjat jakanut perusturvalautakunnan puheenjohtaja Keijo Kaleva.  -jr
.
Muumit viihdyttivät lapsia Virrat-päivän tapahtumassa yhtenäiskoululla. (JR)


 

JÄTÄ KOMMENTTI