Elinvoimaohjelma hyväksyttiin Virroilla

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Poikkeuksellisesti keskiviikkona (3.5.) kokoontunut Virtain kaupunginhallitus hyväksyi kaupungin elinvoimaohjelman vuosille 2023-2025.

Elinvoimaohjelman kärkihankkeiksi on määritelty: 1) Yrittäjät ja elinkeinoelämä kokevat Virtain yrittäjämyönteisenä kaupunkina. 2) Onnistu Virroilla-brändin näkyvyys ja vaikuttavuus 3) Kaupungin nettomuuton säilyttäminen vuosittain positiivisena. Elinvoima ohjelma täsmentää ja aktivoi osaltaan Virtain kaupunkistrategiaa.

Kaupunginhallitus määräsi edustajakseen lauta- ja johtokuntiin vuosille 2023-2025 seuraavat henkilöt: Teknisten palveluiden lautakunta Aimo Mäkinen, perusturvalautakunta Ari Dahlberg, sivistyslautakunta Johanna Saarinen, lupalautakunta Pentti Tikkanen, liikelaitos Marttisen johtokunta Mikko Hänninen ja Merikanto-opiston johtokunta Pirjo Ala-Kaarre.

Nimettiin toimikaudeksi 2023-2025 kaupunginhallituksen valmistelutyöryhmään seuraavat henkilöt ja puheenjohtajat. Pj Johanna Saarinen, vpj, Sanna Kangas ja jäseniksi Mikko Hänninen, Pirjo Ala-Kaarre ja Pentti Tikkanen. Lisäksi päätettiin, että, kaikilla kaupunginhallituksen jäsenillä ja valtuuston puheenjohtajistolla on kokouksissa läsnä- ja puheoikeus.

Päätettiin myöntää Puuvirrat Oy:lle jatkoaika rakentamisvelvoitteen toteutumiselle 7.1.2025 saakka hakemuksen mukaisesti.

Päätetiin myöntää täyttölupa talous- ja hankesuunnittelijan toimelle ajalle 1.6.2023-31.12.2024.

Päätettiin, että Virtain kaupunki esittää Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n hallintoneuvoston erovuoroiset jäsenet Keijo Kaleva ja Aimo Mäkinen valitaan uudelleen hallintoneuvostoon. Keijo Kalevaa esitetään valittavaksi edelleen hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI