Henkilöauto suistui tieltä Evijärvellä – Tukkirekassa tulipalo Perhossa

0
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen Perhosssa)

Hieman kello puoli viiden jälkeen tänään iltapäivällä sattui Evijärvellä auton suistuminen ajotieltä ojaan. Perhossa sattui liikennevälinepalo vähän ennen iltakuutta.

Onnettomuuspaikka Evijärvellä oli Haapakylän, Esantiellä. Pelastustoimen mukaan tienpinta oli onnettomuushetkellä ilman hieekotusta erittäin liukas. Ensihoito tarkasti yksin matkassa olleen kuljettajan. Ei henkilövahinkoja. ”Kylän miehet” olivat  saaneet kyljelleen ojaan suistuneena ajoneuvon ehjänä tielle, kun pelastuslaitoken yksikkö saapui paikalle. Kertoi lehdellemme yksikön johtaja Pauli Hanhikoski Evijärven pelastuslaitoksesta.

Keski-Pohjanmaalla Perhon Kokkolantiellä (valtatie 13) sattui hieman ennen kello kuutta illalla liikennevälinepalo.

Tukkirekan perävaunusta oli syttynyt vielä tuntemattomasta syystä palamaan rengas ajon aikana. Palo oli levinnyt myös perävaunun kuormaan. Kuljettaja onnistui rajoittamaan paloa ripeällä alkusammutuksella. Perhon palokunta sammutti lopulta palon ja ohjasi liikennettä.
Tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Tehtävälle hälytettiin yksiköitä Perhosta ja Kyyjärveltä kertoi Keski-Pohjanmaan pelastustoimesta Niina Kontio.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI