Maaseutunuorten joulutulet tervehtivät autoilijoita Virtain Herrasessa

0
MTK-Virtain sihteeri Tiina Perämäki.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

MTK-Virrat Maaseutunuorten joulutulet tervehtivät iloisesti autoilijoita kantatie 66:n ja valtatie 23:n risteyksen lähistöllä olevalla peltoalueella Herrasessa perjantai-iltana.

Joulutulien käytännön järjestelyistä vastasivat talkoolaiset Vas. Kalle Koivunen, Pasi Jartti, Timo Eteläniemi ja Hannu Koivunen.

MTK-Virtain sihteeri Tiina Perämäki kertoi, että Virtain joulutulista intouduttiin, kun Kalle Koivusen kanssa juteltiin tapahtuman toteuttamisesta ja kun vielä löytyi näin hyvä paikka. Liikennettä on runsaasti molempiin suuntiin. Maaseutunuorten tulilla on ajatuksena, että toivotetaan hyvää ja turvallista joulumatkaa ohikulkijoille ja totta kai muistutetaan kotimaisen ruuan tärkeydestä, joka näkyy myös esillä olevasta Ruokaa pellolta pöytään- plakaatista.

– Virroilla on sata maatilaa ja noin 300 jäsentä. On ilahduttavaa, että on tehty paljon sukupolvenvaihdoksia ja näin nuoriakin saatu mukaan. Nuorilla viljelijöillä on hyvä yhteishenki. Tehdään paljon alueellista yhteistyötä ja järjestetään yhteisiä aktiviteettejä. Tässä on eroa verrattuna vuosikymmenien takaiseen toimintaan, avasi MTK-Virrat maaseutunuorten toimintaa Tiina Perämäki.

MTK-Virtain maaseutunuorten joulutulet ilahduttivat joulumatkalaisia Virtain Herrasessa

Tapahtuman talkoissa mukana ollut Hannu Koivunen muisteli, ettei maaseutunuorten joulutulia olisi järjestetty aiemmin Virroilla. -Hieno asia olisi, että tästä tulisi perinne myös Viroilla, hän toivoi.

Joulutulille saapunut yleisö sai nauttia jätkänkynttilöiden loisteessa glögi- ja piparitarjoilusta. – jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI