Kokoomuksen Etelä-Pohjanmaan aluevaltuustoryhmä valitsi Jaakko Pukkisen ryhmän puheenjohtajaksi

0

Kokoomuksen Etelä-Pohjanmaan aluevaltuustoryhmän on tehnyt kokouksessaan 25.1.2024 päätöksen uudesta ryhmäpuheenjohtajasta. Tehtävään on valittu aluevaltuutettu Jaakko Pukkinen.

Pukkisella on merkittävä kokemus Kokoomuksen arvojen mukaisen päätöksenteon edistämisessä. Pukkinen on tunnettu turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäjä alueella.

Pukkinen toimii valmiuspäällikkönä sekä Isonkyrön kunnanvaltuuston puheenjohtajana. Aikaisemmin Pukkinen on toiminut Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastusjohtajana.

Pukkisen johtama Kokoomuksen aluevaltuustoryhmä tulee keskittymään palvelujen saatavuden turvaamiseen, kestävään taloudenpitoon ja henkilöstöstä huolehtimiseen.

  • Hyvinvointialueen toiminnassa on nyt ensimmäinen vuosi takana ja haasteita riittää ratkottavaksi. Korostamme asukkaiden palvelujen turvaamista. Turvaamistyössä odotamme yhteistyötä niin virkamiehiltä kuin aluevaltuustolta.

Ryhmän varapuheenjohtajina toimivat aluevaltuttettu Lasse Rajala ja aluevaltuutettu Elina Kärnä. Kokoomuksen Etelä-Pohjanmaan aluevaltuustoryhmä jatkaa ryhmäpuheenjohtajiston johdolla työtään Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen asukkaiden hyväksi ja on valmis kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.


 

JÄTÄ KOMMENTTI