Soinin sivistyslautakunnan päätöksiä

0
Soinin kunnantalo

Soinin sivistyslautakunnan päätöksiä 4.10.2023

Päiväkodin johtaja on irtisanoutunut tehtävästään 1.5.2024 alkaen. Kuitenkin hänen viimeinen työssäolopäivänsä on 31.12.2023, sillä hän pitää ennen irtisanoutumistaan kertyneet vuosilomat.

Samassa yhteydessä esitettiin kunnanhallituksen hyväksyttävästi täyttölupa päiväkodin johtajan virkaan. Rekrytointi on tarkoitus aloittaa mahdollisimman pian.

Sivistyslautakunnan avustusten jakoperiaatteisiin tehtiin muutoksia. Tulevaisuudessa avustuksia jaetaan kohdeavustuksin, jolloin tiedetään tarkemmin, mihin avustusrahat käytetään. Sivistyslautakunta tulee jatkossa jakamaan avustukset toimintaan ja tapahtumiin. Toimitiloihin ja kuntien kehittämiseen jakaa avustukset jatkossa yleishallinto. Tarkemmin avustuksista löytyy kokouksen asiakirjoista.

Kokouksessa käsiteltiin myös vuoden 2022 hyvinvointiraportti, sekä tuotiin tiedoksi kouluterveyskyselyn tulokset keväältä 2023. Lisäksi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ravitsemusterveyden edistämisen verkostoon valittiin hyvinvointikoordinaattori Merja Korpela ja hänen varalleen sivistys- ja henkilöstöjohtaja Kati Tiala.


 

JÄTÄ KOMMENTTI