JPYP | Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hanke on käynnistynyt

0
JPYP, Hoiskontie 25

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hanke on käynnistynyt ja sen projektipäälliköksi on valittu Mirva Särkiniemi Lappajärveltä.

Mirva Särkiniemi

Lappajärveläinen Särkiniemi on työskennellyt aiemmin taloushallinnontehtävissä tilitoimistossa ja yrityksissä. Lisäksi Mirvan liiketalouden tradenomiopinnot ovat loppusuoralla Seinäjoen
Ammattikorkeakoulussa.
Työkaluja mikroyritysten liiketoiminnan kehittämiseen
Särkiniemen luotsaaman hankkeen tavoitteena on antaa JPYP:n toimialueen mikroyrityksille selviytymiskeinoja edelleen jatkuvaan koronapandemiaan ja tuoda lisäksi valmiuksia tulevaan, uuteen
normaaliin.

– Hankkeessa mikroyrityksille tuodaan keinoja oman liiketoiminnan analysointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Työkaluksi rakennetaan digitaalinen liiketoimintamalli, jonka avulla lisätään ja tiivistetään yhteistyötä yritysten, tilitoimistojen ja rahoittajien välillä, Mirva Särkiniemi kertoo.

– Yhteistyön tiivistymiseen ja lisääntymiseen liittyy oleellisesti verkostoituminen muiden toimijoiden kanssa. Tarpeen mukaan hankkeessa voidaan ohjata yrityksiä jatkotoimiin yrityksille kehittämispalveluja tarjoaville verkostokumppaneille.

– Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin ja seuraavat askeleet hankkeessa ovat kohdeyritysten ja tilitoimistojen kartoitus. Hankkeen avulla voimme tukea myös omistajanvaihdos- tilanteita sekä ohjata tukalassa taloustilanteessa olevia yrityksiä avun piiriin, Särkiniemi jatkaa.

Hanke jatkuu keväälle 2023 saakka ja kustannusarvio hankkeelle on 119 740 €. Hankkeen rahoittajina
ovat Leader -toimintaryhmät, Aisapari ry ja Kuudestaan ry.

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI