Virrat valittu Pirkanmaan vuoden 2024 yrittäjyys- ja elinvoimakunnaksi

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Pirkanmaan yrittäjät ja Pirkanmaan liitto ovat valinneet kahdeksannen kerran Pirkanmaan elinvoimakunnan. Tänä vuonna ykköspalkinnon pokkasi Virtain kaupunki yrittäjyys- ja elinvoimakuntakuntakilpailussa.

Palkinto luovutettiin tänään keskiviikkona (13.3.) Kangasalla Pirkanmaan yrittäjien elinvoimaseminaarin yhteydessä. Kunniamaininnan sai Lempäälän kunta. Virtain kaupungin puolesta palkintoa olivat vastaanottamassa kaupunginjohtaja Henna Viitanen, elinvoimapäällikkö Tiina Perämäki ja yritys- ja markkinointikoordinaattori Maarit Toroskainen ja Virtain Yrittäjät ry:stä puheenjohtaja Mervi Vilén, varapuheenjohtaja Juha Makkonen ja sihteeri Eija Kantonen.

Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta- kilpailussa kunnat ja yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset arvioivat yhdessä kunnan toimintaa. Kunnan elinvoiman edistäminen ja yrittäjyyden lisääminen ovat keskeisiä kriteerejä. Tänä vuonna korostettiin yrittäjyyskasvatusta, joka on ollut Virroilla vahvaa jo vuosia.

Virtain kaupungin näkökulmasta palkitsemista kommentoi kaupunginjohtaja Henna Viitanen seuraavasti:

-Tämä on mahtava juttu! Olemme Virroilla viime vuodet systemaattisesti tehneet työtä elinvoimamme ja hyvinvointimme edistämiseksi. Meillä on ollut vuodesta 2020 elinvoimapaketti pito- ja vetovoiman  edistämiseksi, sitä on pyritty kehittämään vuosi vuodelta.  Meillä on ready4business yrityskilpailut, 8-luokkalaisten vanhempainillat ja vaikka mitä muuta.
-Tästä palkinnosta voimme kiittää kaikkia yrittäjiä, päättäjiä ja henkilöstöä sekä erityisesti myös Virtain Yrittäjät ry:tä. Meillä on erinomainen vuoropuhelu ja hyvä pöhinä, jatketaan samaan malliin, kaasu pohjaan! Tämä on mahtava tunnustus meille kaikille! Puhalletaan yhteen hiileen !, iloitsee kaupunginjohtaja Henna Viitanen ja lähettää samalla isot kiitokset Pirkanmaan Yrittäjät ry:lle ja Pirkanmaan liitolle tunnustuksesta.-jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI