Yrittäjien talviriehassa toimintaa ja tunnelmaa

0
Yrittäjien puheenjohtaja Matti Leinonen kyyditsi moottorikelkan rekikyydillä halukkaita järvikierroksella.

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Töysä

Töysän Yrittäjät ry. järjesti perinteisen talviriehansa Lomakylä Sepänniemessä. Lauantaina oli menoa sekä toimintaa, osallistujille tarjolla monen tunnin ajan.

Niin sisätiloissa ja varsinkin ulkona runsaasti, kaiken ikäisille. Pilkkikisat, savusaunan löylyt ja avannossa uiminen sisältyi myöskin lauantain ohjelmaan.

Sankat lumikuurot eivät haitanneet laavutunnelmaa, nuotion lämmittäesä

Sankat lumisateen kuurotkaan ei paljon tahteja haitanneet! Osallistujia oli yrittäjäperheiden lisäksi runsaasti muitakin.

Lasse Saarenpää kuskasi vauhdikkaasti halukkaita kurvikkaalla jääradalla. Ison ilmatäytteisen, suuren renkaan päällä. Hauskaa ja jännittävää oli.

Sepänniemessä, Ponnenjärven jäälle johtavat mäen töyräät olivat ahkerassa käytössä pulkalla laskettelijoille. Järvellä aurattu kiemurainen jäärata tarjosi vauhdin hurmaa monille. Lasse Saarenpää oli laittanut, yrityksensä varastosta suuren sisäkumin mönkijän perään. Vetohihnan päässä kieputtelevassa, ilmalla täytetty rengas sai suuren suosion nuorison keskuudessa. Kyseessähän oli päivän jännittävintä vauhtia.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Matti Leinonen kyyditsi järvikierrokselle moottori-kelkallaan rekiajelulle, kaikkein nuorempia lapsukaisia ja myös halukkaita vanhempia.

Jorma Toopakka oli Ahdin suosiossa, ja voitti noin 30 osallistujan pilkkikisan.

Järvenrannan laavun nuotiolla ja huvimajassa patisteltiin makkaroita. Lettujakin paistettiin. Sepänniemen sisätiloissa, lomakylän yrittäjä Marja-Liisa Pienimäki apureineen huolehti, että kahveja kastamisineen riitti kaikille. Keittoakin oli nautittavana.

Talviriehassa oli runsaasti eri-ikäisiä osallistujia. Koko perheitä. Paikkakuntalaisen lisäksi oli mukana monia ukrainalaisia lapsia ja aikuisia.

Jorma Toopakka voitti pilkkikisat. Voitto tuli 7 ahvenella, joilla yhteispaino oli noin 1,3 kiloa.

Talviriehassa oli runsaasti eri-ikäisiä osallistujia. Kokonaisia perheitä.

Töysän palokuntalaiset olivat paikalla autoineen. He esittelivät lisäksi työtään ja kalustoaan.

Kuvat: Pentti Hautala


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI