Yrittäjät Areenalla – messujen juontajina karismaattinen kaksikko

0

Alavuden ja koko lähiseudun kevättä elävöittää Yrittäjät Areenalla -messut, kun Alavus Areenan sisä- ja ulkoalue on näytteilleasettajien ja messukävijöiden käytössä 23.-24.4.2022.

Yrittäjät Areenalla on kodikas, hyvän mielen tapahtuma, jossa viihdytään ja kohdataan sekä tuttuja että jotain uutta ja mielenkiintoista.

– Messujen osastomyynti on käynnistynyt vilkkaasti. Paikallinen yrityselämä on vahvasti edustettuna, mutta näytteilleasettajia on tulossa myös kauempaa. Vielä osastoja on hyvin varattavissa sekä sisällä että ulkona hallin välittömässä läheisyydessä, mutta varsinkin isommista paikoista kiinnostuneiden kannattaa olla nopeasti asialla, vinkkaa messupäällikkö Emilia Etula.

Näytteilleasettajien tarjonnan lisäksi Yrittäjät Areenalla –messuille tullaan seuraamaan ohjelmaa ja tällä kertaa juontajina nähdään karismaattiset viihdealan ammattilaiset Lola Odusoga ja Jussi Lampi.

Tunnettu näyttelijä ja muusikko Lampi muutti viime syksynä Alavudelle ja toimii Alavuden kaupungin kulttuurikoordinaattorina. Niin ikään tunnettu esiintyjä on Maailman kolmanneksi kauneimmaksi valittu vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga. Juontaminen on aina ollut yksi Lolan päätyö ja hän on juontanut lukuisia kauneus- ja viihdealan tapahtumia sekä tv-ohjelmia.

Messujen ohjelma haastatteluineen hoituu siis varmasti ja luontevasti tältä parilta. Messuyleisö pääsee nauttimaan Jussin ja Lolan esiintymistaidoista sekä lauantaina että sunnuntaina.

Tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti Areenalla palvelee myös messuravintola, josta vastaa alavutelainen Ravintola Wagner. Lisäksi virvokkeita ja pientä syötävää saa Areenan ylätasanteella sijaitsevasta kahvilasta.

Yhteistyöstä kiitos

Alavuden Kehitys Oy on tapahtuman vetovastuussa. Alavuden kaupunki sekä Alavuden ja Töysän yrittäjäjärjestöt ovat merkittäviä kumppaneita kaikissa messuihin liittyvissä järjestelyissä. Tärkeän panoksen messujen toteutumiseen ovat antaneet myös pääyhteistyökumppanit OP Alavus, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ja Koillis-Satakunnan Sähkö Oy.


 

JÄTÄ KOMMENTTI