Etelä-Pohjanmaan Keskustaan uusia tekijöitä

0

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri valitsi uudet työntekijät: Pilvi Kärkelä Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi, Susanne Vähäjylkästä piirin aluekoordinaattori

Pilvi Kärkelä

Kihniöläinen Pilvi Kärkelä (50) on valittu Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Kärkelä tulee tehtävään taloushallinnon yrittäjän tehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt myös Keskustanaisten toiminnanjohtajana Pirkanmaalla ja hänellä on vahva osaaminen poliittisista luottamustehtävistä esimerkiksi kunnanvaltuustotyöstä ja perusturvalautakunnan puheenjohtajuudesta. Kokemusta löytyy myös maakuntatasolta Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston sekä maakuntahallituksen työstä. Näiden lisäksi järjestötyön kokemusta on kertynyt monista Yrittäjä järjestön tehtävistä.

– Olen iloinen, että saimme Etelä-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajan tehtävään näin nopealla aikataululla politiikassa kokeneen Pilvin. Vahva osaaminen luottamustehtävistä ja talousosaaminen ovat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät valitsemaan Pilvin toiminnanjohtajan tehtävään, sanoo piirin puheenjohtaja Mikko Savola.

– Innolla odotan uuden tehtävän alkamista. Pääsen tekemään työtä keskustalaisen aatteen ja arvojen pohjalta. Ilolla tuon tehtävään käytettäväksi pitkäaikaisen kokemukseni eri luottamustehtävistä, vaali- ja järjestötyöstä sekä laajat verkostoni politiikan-, kunta- ja yrityskentän saralta. Nyt kääritään hihat ja tehdään töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sanoo Kärkelä.

Susanne Vähäjylkkä

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri valitsi samalla vaasalaisen FM Susanne Vähäjylkän (36) piirin uudeksi aluekoordinaattoriksi. Vähäjylkkä toimii Etelä- Pohjanmaan ja Pohjanmaan keskustalaisten aluevaltuustoryhmien tukena sekä tulee suurelta osin vastaamaan piirin viestinnästä. Vähäjylkkä tulee tehtävään markkinointiviestinnän parista.

-Odotan innolla uusia haasteita ja olen iloinen, että voin syventää keskustalaisena vapaaehtoisena tekemiäni viestinnän tehtäviä nyt piirin työntekijänä, sanoo Vähäjylkkä.

-Olemme saaneet hyvän ja valmiin kaksikon jatkamaan piirimme työtä. Pilvi ja Susanne pääsevät rakentamaan hyvälle pohjalle piirimme toimintaa ja suuntamaan kohti kevään eduskuntavaaleja, Savola kiteyttää piirin valinnan.

Kärkelä aloittaa perehtymisen toiminnanjohtajan tehtävään 24.10.2022. Vähäjylkkä aloittaa aluekoordinaattorin tehtävässä marraskuun aikana.


 

JÄTÄ KOMMENTTI