KumiKeijo on aloittanut Virroilla

0
KumiKeijo-yritystä pyörittävä Joni Salonen suorittamassa renkaanvaihtoa.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain uusimpiin yrittäjiin kuuluu Joni Salonen, jonka perustama yritys KumiKeijo on aloittanut toimintansa keväällä.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Virtaintien varressa, entisen autokoulun tiloissa. Joni Salonen kertoo, että KumiKeijon toimialaan kuuluu esimerkiksi autohuoltoa, rengastöitä, korihommia, pieniä paikkamaalauksiakin ja ihan mitä autoihin liittyy.  Vaihtoautojakin on tuotu Ruotsista. Salonen avaa työtaustaansa, että hän on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä rengasliikkeissä ja autokorjaamoissa.

-Niin sanotusti moottorit ovat olleet lähellä sydäntä, hän kiteyttää työuraansa.  Firman nimen, KumiKeijo, valintaa Salonen avaa seuraavasti. – Se kuulostaa hauskalta ja sopii firman imagoon. Ilmeisesti nimi on saanut lähtönsä Kummeleista.

Virroille Salonen muutti perheinen Ylöjärveltä. – Mukava oli muuttaa Virroille, kun täällä on sukulaisia ja lapsuudessakin on tullut vietettyä aikaa täällä. Olen aina tykännyt tästä ”kylästä”.  Täällä on edulliset asunnot ja lapsille löytyy runsaasti harrastusmahdollisuuksia.

Salosen mukaan tällä hetkellä sesonkiluonteisesti eniten työllistää rengas- ja vannetyöt. – Lisäksi  paljon on ilmaantunut myös huoltotyötä.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI